Verzenden/levering

Alle goederen en diensten worden geleverd op het door jou bij je bestelling aangegeven adres of afgehaald op ons adres. U kan dus kiezen of u de goederen zelf komt afhalen in ons magazijn of dat wij of een koerier ze bij u thuis komen leveren.

Behoudens uitdrukkelijk tegenstrijdig beding is de leveringstermijn niet van toepassing en geeft deze enkel een gewone aanwijzing aan.Wij informeren u over de leveringstermijn via mail of telefonisch.

Leveringen gebeuren door onszelf of via koerier. Kostprijs is afhankelijk van de grote van de bestelling en de afstand. Indien de levering (na afspraak) voorzien wordt door King’s Petfood, zal een bijkomende kilometervergoeding aangerekend worden voor bestellingen onder de 200€.In geval de goederen worden afgehaald door de klant zelf op ons thuis adres, zal deze de volle verantwoordelijkheid dragen voor de verder staat van de goederen.

Als wij niet tijdig kunnen leveren, verwittigen wij je altijd voor het verstrijken van de voorziene leveringstermijn.

Onze verzendingen gebeuren steeds op ons risico. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om goederen die verloren gaan in de post. Als je ons echter goederen terugzendt binnen de 14 dagen na aankoop omdat je ze liever niet wil houden, ben jij verantwoordelijk voor het transport.

Indien de door ons geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die je had besteld, moet je dit zo snel mogelijk en zeker binnen de 3 dagen melden en de artikelen naar ons terug sturen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst.